LIVRARE GRATIS DE LA 200.00 lei
X
Locatia noastra

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

Intretinerea produselor

Pentru a păstra calitatea imprimeului pe produsele noastre, Signatures vă oferă câteva recomandări generale de întreținere:

  1. Spălare: În general, este recomandat să speli produsele în apă rece sau călduță (cel mult 40 de grade celsius), folosind un ciclu de spălare delicat. Evită utilizarea înălbitorului sau a produselor de curățare agresive, deoarece pot deteriora imprimarea.

  2. Uscare: Pentru a preveni decolorarea sau deteriorarea imprimeului, evită uscarea produselor cu imprimeu la uscătorul automat. În schimb, este mai bine să le usuci la umbră sau pe o suprafață plană, evitând expunerea directă la soare.

  3. Călcare: În cazul în care este necesar să călci produsul, întoarce-l pe dos și folosește o setare de călcat la temperatură scăzută sau medie. Evită călcatul direct pe imprimeu, deoarece căldura excesivă poate afecta culorile și detaliile.

  4. Manipulare: Evită frecarea sau stoarcerea excesivă a produselor cu imprimeu în timpul spălării sau uscării. Aceasta poate duce la deteriorarea imprimării și a fibrelor textile.

  5. Depozitare: Pentru a evita deformarea sau deteriorarea imprimeului, depozitează produsele într-un loc uscat și bine ventilat. Evită expunerea prelungită la lumina soarelui sau la umiditate ridicată.

whatsapp